T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Şehit Büyükelçi Galip Balkar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı e-okul sistemi üzerinden 2 yıldır pilot olarak uygulanmakta olan sosyal etkinlikler modülü veri girişi Nisan 2019 itibari ile kullanıma açılmıştır.

Bu sayede tüm öğrencilerin kayıtlı oldukları sosyal kulüpler, görev aldıkları etkinlik ve faaliyetler, başarı ya da derece aldıkları etkinlikler veri tabanına kaydedilerek kalıcı olmaları sağlanacak, öğrencilerimizin sosyal alandaki başarılarına da istenildiği takdirde ulaşılabilecektir.

Merkezi etkinlikler ve okulda gerçekleştirilen etkinlikler okulumuz tarafından sisteme girilecektir. Ancak öğrencilerimizin okul dışında katılmış ve / veya başarılı olmuş bulunduğu bireysel etkinlikleri sınıf rehber öğretmenleriyle paylaşmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin getireceği sertifika ve katılım belgeleri (tarih ve evrak sayısı içermelidir) sınıf rehber öğretmenine ulaştırıldığında öğrencimizin başarıları yine e-okul sosyal etkinlikler modülü veri tabanına girilebilecektir.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ BAŞVURULARI BAŞLADI!

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN 2023 VİZYONU YAYINLANDI.